09 oktoober 2009

Pihuloom nr 8 ja kõik koos



Kollane kukk

Viimane! Esialgu aitab. Hiljem on plaanis veel mõned juurde teha. Kõik pihuloomad tikkisin täiesti vabalt - ei joonistanud-märkinud midagi ette. Tuli välja nii nagu tuli. Mustrid on kõik kihnu-mulgi ainelised, aga värvid vabalt valitud. Pihuloomade raamat oli muidugi kõige suurem eeskuju!



Loomade kokkutulek vanaema lilleaias

Lubasin küll loomaaeda, aga no ei raatsinud neid armsaid loomakesi puuri pista! :) Nad otsustasid hoopiski koguneda vanaema lilleaeda. Seal on palju lilli ja vanad õunapuud. Kiisu ja lammas tundsid ennast koduselt. Nad ju seal sündinud! Tiigis ujus kala ja vee kohal põrises kiil. Jänes ja karu olid metsast lärmi peale kohale tulnud! Õhus lendas liblikaid ja kukk istus pesas. Või oli see hoopis kana? Igatahes oli neil lõbus! 





Üks väike minimaraton võib ju olla ka osa suuremast, seepärast osalen oma kodu- ja metsloomadega ka tikkimismaratonil:

08 oktoober 2009

Pihuloom nr 7



Pruun oinas

Lammas on lammas. Utt on emane lammas. Jäär on isane suguvõimeline lammas. Oinas (murdes päss) on kohitsetud jäär. Tall või voon on lamba poeg. Lihtsalt meeldetuletuseks! Ise olen tegelikult jäär! :)



Homme loodan näidata viimast loomakest ja kogu loomaaeda! 

05 oktoober 2009

Pihuloom nr 6



Roosa jänku

Nüüd siis on asjalood nii, et tänase päeva loom tuli eile ette ära teha. Ikka selleks, et päevavalguses pildistada saaks. Hommikul tööle minnes on veel hämar, õhtul 5-6 paiku on veel natuke päevavalgust. Varsti pole enam sedagi.



Kaks koduloomakest ongi veel jäänud! :)

04 oktoober 2009

Pihuloom nr 5



Kiil-Sinitiib

Kommentaarides tuli jutuks tikkimine. Mina tikin jah juba valmis õmmeldud loomale, nii nagu ka raamatus õpetab. Alguses kahtlesin küll, kuidas see välja tuleb, aga asjatu kartus! Väga mugav on täistopitud loomale tikkida. Ei mingit probleemi! Isegi vast lihtsam kui riidetükile tikkimine, sest käes on midagi toekamat, millest kinni hoida ja pärast pole muret, et äkki kusagilt kisub. 


03 oktoober 2009

Pihuloom nr 4



Roheline kala

Peale väikest puhkust jätkan taas pihuloomadega. Veel 4 toorikut ootab tikkimist. Seekord siis kala.