02 mai 2019

Väike kotike

Kui ma Pinterestist selle koti õpetuse leidsin, siis teadsin kohe, et seda ma tahaksin proovida. Inglise keeles võib otsida märksõnade snap bag järgi. Mina kasutasin kahte õpetust. Mõõdud võtsin Deedle&Thread kodulehelt ja koti õmblesin ASG in the SLC blogi õpetuse järgi. Ma nimelt tahtsin jälle saada puhtaksõmmeldud voodrit ja läksin seetõttu raskemat teed. Oli pusimist küll, aga enam-vähem sain hakkama. Esimene õpetus on muidugi lihtsam.

Kotikese teeb eriliseks metallmõõdulindist kinnis, mis töötab üllatavalt hästi. Mõõdulindi laius peaks olema 1 toll ehk 2,5 cm. Koti külgedel on kolmnurksed "kõrvakesed", mis on abiks koti avamisel.



4 kommentaari:

  1. Saan ma siis nüüd õigesti aru, et see mõõdulint töötab magnetina ja hoiab kotisuu kinni? Väga nutikas asi.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Põhimõtteliselt jah, kuigi magnetit seal pole. Kui asju täis kott tagurpidi pöörata, siis ei pudene sealt mitte midagi välja. On ikka nutikaid inimesi siin ilmas, kes selliseid asju oskavad välja mõelda!

      Kustuta
  2. Olen ka sellise kotikese õpetust vaadanud, kuid õmmelda proovinud veel mitte. Väga ilus ja puhas töö sul, nagu alati sinu tööd. Kas lammutasid nüüd korraliku mõõdulindi ära, et neid vetruvaid jupikesi saada? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, Leeve, ostsin lausa uue mõõdulindi, nii laia meie kodus ei leidu. Nii et kui sul vaja peaks olema, siis võin jupikaupa müüa ka, mul 8 meetrit! :) Ise tahan ka ikka neid kotikesi veel teha.

      Kustuta