23 detsember 2019

Kilekotikott 2

Ja veel üks poekott, mis läks jõuluvana kingikotti! Tegemine täpselt sama, mis eelmiselgi. Kangaga läks hästi. Käisin Sõbralt Sõbrale poes, et äkki hakkab mõni ilus jõululine kangajupp silma. Ei hakanud. Olin juba väljumas, kui tuli meelde, et tahtsin ju poekotti teha. Läksin tagasi, et kangaid uue pilguga vaadata. Leidsingi. Mingid kardinajupid, üks riba täpselt poekoti jagu. Ja sealsamas kõrval tume peedipunane, kah vist kardin, mitu meetrit kohe, sellest sai vooder.

Pilte seekord üksainuke, ei olnud aega ilupilte teha, aga Viljandi linnas võib seda kotikest aeg-ajalt kohata! ;)


Ei saa mainimata jätta ka seda, et tegin sel aastal varajase jõulukingituse iseendale! Mul on nüüd uus sõber ja loodetavasti truu kaaslane pikkadeks aastateks. 

4 kommentaari:

  1. Need endale tehtud kingitused on kõige paremad. Head koostööd teile kauaks-kauaks!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eve! Koostöö sujub juba väga hästi, kuigi avastamist jätkub veel mõneks ajaks. Ja nii ongi tore!

      Kustuta
  2. Väga ilus kott! Vaatan ka alati kaltsukates sellise pilguga ringi, et mida annaks millestki valmistada :) Oooo, see masin on sul äge, mul selle masina vanem vend (või siis õde ikka pigem) :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Leeve! See kott sai päris kena ja isegi kahetsen, et rohkem neid kardinatükke ei võtnud, neid oli seal poes veel. Masinaga olen ka täitsa rahul ja õnnelik, et õigel ajal ära ostsin, nüüd on seesama mudel juba 100 eurot kallim.

      Kustuta