25 detsember 2020

Küünlaümbris

Järjekordne purk sai võrku püütud! :) Küünlaümbris läks jõulukingiks õele! Seekord proovisin uut mustrit ja sõlmisin ka mõned helmed vahele, mis kodunt leidsin. Peangi nüüd kusagilt suure auguga helmeid tellima, nendest mahtus napilt kaks nööri läbi, oli pusimist, aga sain hakkama. Lisaks sai tehtud makrameepael purgi suu ümber.



Sellele purgile ma ei hakanud põhja punuma, mõtlesin, et liimida on lihtsam. Ega ei olnud küll! Proovisin liimipüstoliga, see ei tahtnud hästi kinni jääda. Purk on ju sile ja nöörid üsna tugeva surve all. Võtsin appi ka Momendi, kahe liimiga sai lõpuks asi aetud. Et nööriotsad kenasti ära peita, liimisin peale sädelevast kartongist ringi ja purgi sisse veidi suurema ringi.



Eelmine kord tehtud purgile lisasin ka makrameepaela, see katab ära purgi suul olevad keermed.


Pimedas tekib ilus valguse ja varjude mäng. 


 Soovin kõigile rõõmsaid jõulupühi!

2 kommentaari:

  1. Väga ilusad purgid, nöör peab paras peenike olema, muidu ei jää mustrit näha. Makrameepael on küll midagi uut ja et Sa seda põhja ka nii korralikult katad, minu arvates pole sinna alla üldse midagi vaja, aga Sa teed väga korrektselt nagu alati!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eve! Kolmas purk tuleb ka kohe esitlemisele, siis peab vaatama, kust uut nööri saada. Mul värvilisi on küll, aga paar valget oleks veel vaja teha.

      Kustuta