27 veebruar 2023

Pluusi tuunimine

Ostsin kord interneti teel kena pluusi. Tundus huvitav, säbruline muster ja mis peaasi - puuvillane. Tuli postiga kohale ja oh häda, kaelus nii avar ja see mulle kohe üldse ei meeldinud. Isegi suveriietel ei meeldi, ammu siis veel paksemal rõival. Surfasin veidi Pinterestis ja leidsin hea idee heegeldamise näol. Valisin pluusiga samas toonis heegelniidid ja improviseerisin kaelusesse miskit. Päris hea sai! Lisaks said pikendust ka varrukad, need ongi sellised kolmveerandpikkusega. 



Punane on tavaline heegelniit, aga hele hallikas lõng ostetud taaskasutusest, Katia Papiro (53% puuvilla/47% linast). See on nelja keeruga lõng, mille harutasin pooleks.

Kaelaehte vaselistega ostsin Mardilaadalt ja kuna seesama pluus oli seljas, siis läks kohe käiku ka. Põhimõtteliselt ostsin poolvägisi tegija käest ära. Ta püüdis küll algul selgitada, et see on näidis ja pakendit pole... Mina võtsin mannekeeni pealt, panin omale kaela, ütlesin, et pakendit pole vajagi ja maksin raha! Sain veel soodustust ka! :) 
P.S. Tavaliselt ma nii häbematu pole, aga seekord oli mul just seda kaelaehet vaja! 
Tegija on Jane Nikolai ja tema FB leht Minu muinasaeg on täna

6 kommentaari:

  1. Vastused
    1. Jah, nii mõnigi on arvanud, et pluus oligi selline. Sobib hästi!

      Kustuta
  2. Anonüümne5/3/23 18:07

    Ilus tulemus. Ainult natuke heegeldamist ja justkui uus asi sai. Kaelaehe ka väga lahe

    VastaKustuta
  3. See on minu kommentaar, ma ei tea, miks anonüümsena pandi, nüüd muutsin ära.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul viimasel ajal ka sama mure, et peab jälgima, kas kommentaar tuleb ikka nimeline.

      Kustuta