20 november 2023

Suurem kotike

Täna esitlen teist kotti. See sai kohe tüki maad suurem ja mahukam. Siin kasutasin väikseid kangaribakesi, mis töö juures üle jäävad ja normaalsed inimesed prügikasti viskavad. No tõesti isegi mõnesentimeetrised jupikesed. Õmblesin ribad õhukesele 10x30 cm aluskangale. Üles lisasin põhikangast 5 cm riba ja alla 14 cm. Koti mõõdud valmiskujul on 27 (ülevalt), 19 (alt), 20 (kõrgus) ja 8 cm (sügavus). 


Vaade teiselt poolt. 


Edevuse pärast lisasin ikka sildikese ka.


Sees on pruunikirju vooder.


Õpetuse leiab Agilejack blogist. Päris täpselt näpuga järge ei ajanud, voodri tegin ka teistmoodi - põhimõtteliselt samamoodi nagu eelmisel kotikesel. Tugevduseks on sees ka õhem kaetud poroloon, see on õmmeldud ja tepitud põhikanga külge ja aitab kotti vormis hoida. Õpetuses kasutatakse sellist materjali nagu fusible batting, see on midagi vatiinitaolist, aga liimikihiga. Otsisin huvi pärast Karnaluksist ja seal isegi on mõned sarnased tooted. Hea teada!

Sorteerides ja valides kangajuppe ühe töö jaoks, tuleb kohe mitu uut ideed veel. Nüüd ongi nii, et järgmine kott on tegelikult juba valmis, ootab fotosessiooni ja kahe koti jaoks on materjal välja valitud. Olen hoos! :)

8 kommentaari:

  1. Anonüümne21/11/23 08:56

    Teie kott on parem,kui Agilejaki sellised. T.Ol

    VastaKustuta
  2. Ilus kott ja hea kott, sest küljed püsivad ilusti püsti.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Seal on tugevdus ka sees, selle unustasin kirja panna, lisan ka postitusse.

      Kustuta
  3. Hästi ilus. Mul ka plaanis taolisi teha, kuid....millal tuhin tuleb. Sinu oma imeilus.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Jään sinu omi ootama. Mina ei saa enam pidama... :)

      Kustuta
  4. Väga praktiline kott! Taaskasutus on moes ja Sinu iga riba kasutuselevõtt on just see õige mõte. Kas Sul mõni kott üle ka jääb, oleksin huviline!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eve! Ei oska sulle hetkel vastata, aga vaatame seda asja! :)

      Kustuta