01 jaanuar 2024

Jõulukuulid


Ja algabki uus käsitööaasta! Hakkame aga jälle uue hoo ja innuga pihta! Mul on veel eelmise aasta lõpust nii mõnedki asjad näitamata, aga eks ma tasapisi lisan need ka blogisse. Juhtus selline lugu, et vahetult enne jõule jäin täiesti haigeks. Nädal aega voodirežiimil, ei jõule, ei kaunistamist, ei jõululauda ega miskit. Nii see elu kord on. Aga aastavahetuseks ajasin ennast püsti. Tegin veel aasta eelviimasel päeval valmis jõulukuulid emale kingituseks. Tegelikult oli paar tükki juba eelmiste jõulude paiku tehtud. Kokku sai neid kuus. Kolm suuremat, kolm väiksemat. Kangaks ühe pluusi parem ja pahem pool ja paaril kuulil kuldset kangast ka ühelt teiselt pluusilt, õe käest saadud kõik. Ema selle aasta jõulupuule sobisid hästi! Lisan mõned pildid ka ema jõulukuusest. 




4 kommentaari:

  1. Anonüümne1/1/24 23:42

    Väga uhke jõulupuu on Su emal! Punane ja kuldne. Ilusad kuulid on Sul ka, nelja paaniga vist. Ma jõudsin eelmisel aastal üheainsa teha, kuue siiluga ja isu läks üle. Ülejäänutega sai kass pühade ajal mängida!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Jah, kuulid tegin 4 paaniga. Hea lihtne teha ja kiiresti saavad valmis. Paanid peab diagonaalis välja lõikama, siis venivad hästi. Paelad ja lehvid kinnitasin kuumaliimiga.

      Kustuta
  2. Head uut käsitöö aastat! Hea meel lugeda, et taas terve. Ja need jõulukuulid on imelised, nagu su ema jõulukuuskki. Olen ka neid kuule aastaid tahtnud proovida, kuid mõtteks jäänudki. Tore, et tegid.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Proovi ikka kunagi neid kuule teha! Mul on veel erinevaid sätendavaid või muidu efektseid pluuse kogunenud, millest teha. Ehk järgmiseks jõuluks teen jälle midagi.

      Kustuta